Afværgelse af tvangsauktion

Har økonomien vokset dig over hovedet?

Er du kommet i den uheldige situation at din ejendom er på vej mod tvangsauktion så kontakt os straks ved at udfylde vores låneansøgning måske kan vi hjælpe. Når det kommer til afværgelse af tvangsauktionen er det vigtigt at du kontakter os så tidligt i forløbet da omkostninger til advokaten derved kan reduceres ligesom mulighederne for en afværgelse øges betragteligt.

For at kunne give dig en indikation på om vi kunne hjælpe dig med at afværge auktionen skal følgende betingelser være opfyldt:

  • Der skal være betragtelig friværdi i ejendommen. Det vil sige skylder du mere væk end ejendommen og værd og har kan du ikke stille andre sikkerheder (evt. pant i anden bolig, kautionister eller andet) kan vi desværre ikke hjælpe dig
  • Der skal være en god forklaring på, hvorfor ejendommen er på vej på tvangsauktion. Er det fordi du ikke kan betale den nuværende gæld, kan vi desværre ikke hjælpe dig. Skyldes tvangsauktionen en forbigående situation, (arbejdsløshed, skilsmisse, forsikringssag eller andet) og er situationen nu løst vil vi muligvis kunne hjælpe dig, kontakt os hurtigst muligt eller udfyld vores låneansøgning

Opfylder du ovenstående to betingelser har du gode chancer for vi kan hjælpe dig. Ansøg allerede idag så har du et svar indenfor 24 timer.

Luk menu